Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Finalitzen les obres de millora i embelliment de l'entrada a la Sala d'Exposicions del Claustre del Carme

Avui han finalitzat les obres de millora i embelliment de les instal·lacions de l'entrada a la Sala d'Exposicions del Claustre del Carme. Així mateix, aquesta actuació ha permès la renovació dels serveis d'aigua i llum d'aquesta part de l'edifici.

A partir del proper dilluns, dia 30 de novembre, les persones visitants de la Sala d'Exposicions ja podran utilitzar aquesta entrada. Durant les darreres setmanes, a causa d'aquesta obra, l'entrada a la Sala s'ha fet per un accés alternatiu.

Avui l'Alcalde de Maó, Héctor Pons, la Regidora de Cultura, Conxa Juanola, i el Regidor de Dinamització Econòmica, José Manuel García, han visitat aquest espai per poder veure, de primera mà, el resultat final de les obres.

Per la seva part, la regidora de Cultura, Conxa Juanola ha afirmat que "l'objectiu d'aquesta actuació és donar més visibilitat a la Sala d'Exposicions". Així mateix, Conxa Juanola ha explicat que aquesta iniciativa forma part de la planificació del manteniment i millora del Claustre del Carme, que inclou diferents projectes d'actuació i que es du a terme de manera progressiva.


Imatge 

Tornar