Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

El Servei Municipal d'Esports limitarà el temps d'entrenament a la sala de musculació a 90 minuts

El Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Maó limitarà el temps d'entrenament a la sala de musculació del poliesportiu municipal a 90 minuts per persona, amb la intenció és reduir la pressió d'usuaris. Es mantén l'aforament màxim de 20 persones, d'acord amb les mesures sanitàries establertes.

L'accés a la sala s'organitzarà a través d'una cita prèvia, amb la que cada usuari o usuària reservarà la franja de 90' dins la qual vol fer el seu entrenament, independentment de què la durada del mateix sigui menor.

Les reserves s'hauran de fer per telèfon al 971367661 o per correu electrònic a poliesportiu@ajmao.org (en aquest darrer cas la reserva només serà vàlida quan l'usuari en rebi la confirmació en resposta al seu correu). Els usuaris o usuàries podran reservar el seu espai setmanalment. No es faran reserves amb una antelació superior a 7 dies.

Les franges horàries començaran a l'obrir la instal·lació a les 7am i seran les següents:

De 7 a 8.30h, de 8.30 a 10h, de 10 a 11.30h, i així successivament fins al final de la jornada, essent l'última franja de 20 a 22h, de dilluns a divendres. Els dissabtes la primera franja horària serà de 8 a 9.30 i la última de 19.30 a 21.30h.

Al final de cada franja horària, la sala de musculació es buidarà i es desinfectarà, abans d'obrir-se al següent grup d'usuaris o usuàries.

Si la sala de musculació no té el seu aforament de 20 persones complet a una franja horària, qualsevol usuari o usuària hi podrà accedir sense reserva, però haurà d'abandonar la sala en el moment que aquesta es buidi per al següent torn. Aquestes mesures entraran en vigor dia 1 de desembre de 2020.


Imatge