Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Maó inverteix 29.570 euros en la renovació dels banys del CEIP Tramuntana

L’Ajuntament de Maó ha invertit una partida de 29.570 euros (IVA inclòs), en la renovació dels banys del Centre d’Educació Infantil i Primària Tramunta. Aquesta actuació inclou, també, l’adaptació d’aquest servei a les persones amb mobilitat reduïda. La iniciativa forma part del Pla de Manteniment i Millora dels centres educatius municipals de l’Ajuntament de Maó.

Aquest matí, l’Alcalde de Maó, Héctor Pons, i el Regidor d’Educació, Toni Carrillos, han visitat el CEIP Tramuntana, per veure, de primera mà, el resultat d’aquesta millora de les instal·lacions. Així mateix, els responsables municipals han aprofitat aquesta visita per reunir-se amb el director del centre i realitzar un recorregut per les instal·lacions del CEIP.

Durant aquest recorregut, el director del CEIP Tramuntana ha explicat a l’Alcalde de Maó i al Regidor d’Educació, quines són les necessitats principals d’aquest centre. Per la seva part, els responsables públics s’han compromès a fer feina per impulsar noves millores en aquesta escola, dins l’àmbit de les seves competències.

El CEIP Tramuntana és un centre educatiu integrat en un paisatge natural idíl·lic, que combina l’ensenyament públic amb el contacte amb la natura dels seus alumnes. Així, es tracta d’un model d’educació que serveix per fomentar els valors de la sostenibilitat entre els infants, que es desenvolupen dins un entorn amable i conscients del valor de la natura.
Imatge