Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

El Teatre Principal de Maó i l'empresa Hidrobal firmen un conveni de col·laboració

L'alcalde de Maó i president de la Fundació Teatre Principal de Maó, Héctor Pons, i el representant de l'empresa HIDROBAL, GESTIÓN DE AGUAS DE BALEARES, S.A.U, el senyor Guillermo Carbonero, acompanyats per la vicepresidenta del Patronat de la Fundació, Conxa Juanola, i la gerent del Teatre, Àngela Vallés, han firmat un conveni de col·laboració entre les dues entitats.

Amb aquest acord, l'empresa Hidrobal va signar el compromís com a empresa col·laboradora del Teatre Principal de Maó, amb la voluntat d'estalonar l'activitat artística i cultural de la institució, d'acord amb els objectius fixats per la Fundació.

Concretament aquesta empresa es compromet a realitzar una aportació econòmica de nou mil euros (9.000,00 €) bianuals, per a col·laborar amb les despeses de corresponents a l’exercici 2020. D'aquesta manera, Hidrobal es converteix en empresa mecenes del Teatre Principal de Mao.

Per altra banda, cal assenyalar que aquest conveni de col·laboració neix amb aspiracions de futur. Per tant, si és voluntat d'ambdues entitats, serà renovat, en les condicions que es pactin, abans de complir-se un any de la signatura.

El present conveni es podrà fer extensiu a altres iniciatives puntuals que es duguin a terme des de la Fundació del Teatre Principal de Maó. Si es produís aquesta circumstància, es plasmaria en un conveni específic per a cada activitat en la qual s'acordés col·laborar.


Imatge 

Tornar