Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament de Maó aprova un conveni amb el Consell de Menorca per finançar la millora del carrer de s'Olivarda a Es Canutells

El pressupost d'aquesta inversió és de 56.950 euros (IVA inclòs). Durant les properes setmanes es procedirà a la seva licitació.

Aquesta actuació servirà per millorar la seguretat viària i l'estètica d'uns dels principals carrers d'Es Canutells, un dels nuclis turístics més importants de Maó.

Maó, 16 de novembre de 2020. Aquest dilluns, dia 16 de novembre, la Junta de Govern de l'Ajuntament de Maó ha aprovat el conveni amb el Consell Insular de Menorca, per finançar la millora i reasfaltat del carrer de S'Olivarda a Es Canutells.

Aquesta actuació servirà per millorar la seguretat viària i l'estètica d'uns dels principals carrers d'Es Canutells, un dels nuclis turístics més importants de Maó. El pressupost d'aquesta inversió és de 56.950 euros (IVA inclòs). Així, durant les properes setmanes, es procedirà a la licitació d'aquest projecte, que es preveu que es pugui executar durant els propers mesos.

La regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí, ha explicat que aquesta iniciativa es durà a terme mitjançant una línia d'ajudes destinada a pal·liar els efectes de la fallida del grup empresarial Thomas Cook i enfocada a millorar les zones turístiques, en aquest cas, del municipi de Maó. Per altra banda, es preveu que, durant les properes setmanes, es puguin aprovar noves inversions provinents d'altres línies d'ajudes per millorar els nuclis turístics.


Imatge 

Tornar