Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Els Reis d'Orient confirmen la seva visita a Maó aquest Nadal

• Els Reis recorreran tots els carrers de la ciutat amb vehicles descapotables, per tal que la gent no s'hagi de desplaçar per poder saludar-los.

• L'Ajuntament prepara un programa adaptat a les normes sanitàries, que permeti mantenir la il·lusió dels més petits i generar activitat econòmica als establiments locals.

Maó, 9 de novembre de 2020.- L'ajuntament de Maó prepara un programa d'activitats per aquest Nadal 2020/2021, totalment adaptat a la situació actual, que permetrà, per una part, complir amb totes les mesures sanitàries vigents i, per l'altre, mantenir la il·lusió dels més petits de la ciutat.

En aquest sentit, els Reis d'Orient han confirmat a l'Ajuntament que visitaran Maó, per recórrer tots els carrers de la ciutat, de forma que els més petits no s'hagin de desplaçar per poder saludar-los. Així, s'establirà un horari aproximat, dividit per barris, per tal que tots els fillets i filletes puguin estar pendents del pas de la comitiva. Els Reis, que recorreran els carrers de la ciutat amb vehicles descapotables, no faran aturades i tampoc llençaran caramels.

Per altra banda, enguany, seran els centres d'educació de primer cicle i de 0 a 3 anys, els que gestionin la iniciativa dels carters reials, per evitar les habituals aglomeracions de persones, el dia d'entrega de les cartes. Per tant, els carters no es desplaçaran al Teatre Principal.

L'objectiu de l'Ajuntament amb aquesta iniciativa, adaptada a la situació actual, és; per una banda, mantenir la il·lusió dels més petits, un dels col·lectius més afectats per totes les mesures sanitàries i, també, ajudar a dinamitzar la ciutat, generant activitat econòmica en els establiments locals, un moment tan delicat.

A mesura que s'atraquin aquestes dates i en funció de l'evolució de la situació sanitària, l'Ajuntament de Maó convocarà als mitjans de comunicació per presentar el programa de Nadal 2020/2021. En qualsevol cas, com no pot ser d'una altra manera, s'haurà d'adaptar a totes les mesures sanitàries vigents.


Imatge