Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
13/11/2019
L’Ajuntament fa una crida a entitats per cuinar receptes característiques i compartir-les a Es Claustre el 14 de desembre. L’activitat serà una oportunitat per a donar a conèixer les diverses cultures que conviuen al municipi
 

Primer Festival de Sopes del Món

La sopa és un plat universal per la seva senzillesa: foc, aigua, una olla i el que tingueu a mà. Per això, cada poble, cada cultura o cada grup humà té la seva pròpia sopa; o, fins i tot, les seves pròpies sopes. Des de l’àrea de Participació Ciutadana i Cooperació de l’Ajuntament de Maó s’organitza el Primer Festival de Sopes del Món i s’anima a les entitats del municipi a participar-hi presentant la seva recepta.

La finalitat de l’activitat és aconseguir una varietat i heterogeneïtat de sopes que sigui prou representativa de la diversitat cultural present al municipi. A més, per acompanyar la jornada, el festival comptarà amb altres activitats i amb un espai infantil.

El Festival de Sopes del Món tindrà lloc el pròxim 14 de desembre a Es Claustre de Maó i qualsevol persona o entitat pot presentar la seva sopa emplenant el qüestionari enllaçat a aquesta publicació.


Imatge