Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

27/03/2019
Els establiments interessats es podran apuntar, per poder participar en el concurs, fins al dia 17 d’abril.
 

Concurs de mostradors Maó + Flors 2019

Maó, 27 de març de 2019

Una any més, l’Ajuntament de Maó convoca el Concurs de Mostradors Maó + Flors, corresponent a l’edició del 2019, com una forma més de promoure la participació popular i la preparació de la ciutat de cara a la realització d’un esdeveniment tan important de la primavera maonesa.

Concurs

Hi haurà una única modalitat, que haurà d’estar directament o indirectament relacionada amb les flors. El jurat valorarà especialment:

a) l’enginy de la creació
b) l’originalitat i creativitat del mostrador
c) l’esforç que hagi suposat la confecció del mostrador

Inscripcions

Els establiments interessats es podran apuntar, per poder participar en el concurs, fins al dia 17 d’abril de 2019, a les 14.00 hores. Ho podran fer per telèfon, al núm. 971353280, o per correu electrònic, a l’adreça cultura@ajmao.org.

Mostradors que no concursin

Com s’ha fet durant aquests darrers anys, la decoració de mostradors amb motiu de Maó + Flors no implica la participació obligatòria en el concurs. En el moment de la inscripció, les persones representants podran indicar si volen entrar en el concurs o no fer-ho. Tots els mostradors —tant si concursen com si no ho fan— s’inclouran com a punts d’interès en el programa oficial de Maó + Flors.

Jurat i premis

El jurat visitarà els establiments durant el dia 14 de maig de 2019. Per tant, els mostradors hauran d’estar confeccionats a partir del dia anterior, 13 de maig. No obstant, els mostradors també es poden muntar amb anterioritat, en funció de l’interès dels comerços participants.

S’atorgarà un premi en metàl·lic i un record als tres primers establiments classificats, d’acord amb la següent distribució:

Primer premi: 150 euros
Segon premi: 100 euros
Tercer premi: 75 euros

El veredicte del jurat i l’entrega de guardons tindran lloc el dia 16 de maig de 2019.
 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia