Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
21/05/2018
L’actuació ha comportat la instal·lació de 10 nou fanals, que compten amb focus de tecnologia LED i permetran millorar la seguretat i reduir el consum elèctric.
 

L'Ajuntament renova l'enllumenat de l'aparcament de la Sínia des Cuc

L’actuació ha comportat la instal·lació de 10 nou fanals, que compten amb focus de tecnologia LED i permetran millorar la seguretat i reduir el consum elèctric.

Maó, 21 de maig de 2018

L’Ajuntament ha finalitzat, recentment, la instal·lació de 10 nous fanals a l’aparcament de la Sínia des Cuc, que han servit per substituir els anteriors punts de llum, que es trobaven en mal estat. Els nous fanals permetran millorar la il·luminació i la seguretat en aquest espai, així com reduir el consum elèctric.

El regidor de Microciutat, Manolo Lora, ha explicat que els nous fanals consisteixen en columnes de set metres d’alçada de polièster reforçat amb fibra de vidre, i estan pintats de color vermell per tal de fer-los més visibles i evitar al màxim els cops dels vehicles.

A més, els dinou focus de 400w de potència que hi havia s’han substituït per focus de tecnologia LED de 100w, que permetran un estalvi anual de 2.300 euros. La inversió total ha estat de 14.909,86 euros.


Imatge 

 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia