Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

07/11/2017
El festival tindrà lloc el pròxim 11 de novembre, a partir de les 17 hores, al pati del claustre del Carme, i l’entrada serà gratuïta.
 

Maó acull el 'Baleares Hip Hop Festival'

El festival tindrà lloc el pròxim 11 de novembre, a partir de les 17 hores, al pati del claustre del Carme, i l’entrada serà gratuïta.

Maó, 7 de novembre de 2017

Aquest pròxim dissabte, dia 11 de novembre, Maó acollirà la tercera edició del ‘Baleares Hip Hop Festival’, que per primera vegada tindrà lloc a Menorca. Aquest festival, que comptarà amb les actuacions de FreeBeef, FTR Squad, Macabros, Dxkryptos i Street Poesia, té l'objectiu de donar l'oportunitat als cantants balears de sortir fora de casa i alhora crear vincles entre les illes. A més, ha de servir per apropar la cultura del hip hop a tots aquells que la desconeixen.

Aprofitant aquesta plataforma, es dona un impuls als nous grups emergents, a la vegada que es continua donant suport als que ja tenen una major trajectòria artística.

L'activitat, organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Maó, juntament amb els col·lectius impulsors del festival (Mallorca Rap i FreeBeff, entre altres), es realitzarà al pati del claustre del Carme, a partir de les 17 hores, i l’entrada serà gratuïta.

El festival també comptarà amb la presència d'artistes de l'art urbà i el grafiti de les tres illes, com Isla, Rastro, Geek, Menorkings Crew i LPS. També actuaran els grups de les escoles de dansa Ute Dahl i Alba Estudi de Dansa. La vetllada es tancarà amb el concert del cantant Lone, de Saragossa, que posarà el punt final a una jornada d'art i música urbanes.
 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia