Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
12/09/2017
Les feines s’emmarquen en el projecte de recuperació d’aquest espai del centre de la ciutat.
 

L'Ajuntament finalitza l'enjardinament de la Sínia des Cuc

Les feines s’emmarquen en el projecte de recuperació d’aquest espai del centre de la ciutat.

Maó, 12 de setembre de 2017

Amb la col·locació de diverses pasteretes, la Regidoria de Microciutat, Parcs i Jardins de l’Ajuntament ha finalitzat, recentment, les feines d’enjardinament de la Sínia des Cuc, que s’emmarquen en el projecte de recuperació d’aquest espai del centre de la ciutat.

Les espècies plantades s’han disposat en grups, amb l’objectiu de crear un contrast entre les diferències d’alçada i hàbits de creixement, i s’han escollit en funció de la seva adequació a l’espai disponible.

Projecte de recuperació de la Sínia des Cuc

L’actual equip de govern ha impulsat la recuperació de la Sínia des Cuc amb un seguit d’actuacions per revertir l’estat de degradació en què es trobava aquesta zona, i alhora dignificar-la i dotar-la de nous usos. Entre les actuacions que s’hi han realitzat destaca la construcció d’un jardinet d’oci, que inclou una pista de petanca i diversos elements de gerontogimnàstica.

A més, des de l’Ajuntament s’ha donat suport al projecte de rehabilitació de la Sínia de la Plana, un conjunt de gran valor històric i etnològic, que s’està duent a terme gràcies a la feina d’un grup de voluntaris.


Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar