Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
31/01/2017
El regidor Biel Pons ha explicat que “entre les millores realitzades destaquen la impermeabilització de la coberta, el canvi del muntacàrregues i la modernització dels dos ascensors, entre altres intervencions”.
 

L’AJUNTAMENT INVERTEIX 160.000 EUROS EN MILLORES AL GERIÀTRIC DURANT EL 2016

El regidor Biel Pons ha explicat que “entre les millores realitzades destaquen la impermeabilització de la coberta, el canvi del muntacàrregues i la modernització dels dos ascensors, entre altres intervencions”

Maó, 31 de gener de 2017

El Pla de Millora del Geriàtric, impulsat per l’actual equip de govern, ha implicat una inversió de 160.000 euros al llarg del 2016, que han servit per realitzar importants millores a les instal·lacions de la Residència Geriàtrica Assistida de Maó.

El regidor de Biel Pons ha explicat que “entre les millores realitzades destaquen la impermeabilització de la coberta, el canvi del muntacàrregues i la modernització dels dos ascensors, entre altres intervencions”, i ha assenyalat que “també s’ha adquirit una nova furgoneta per al repartiment del menjar a domicili”.

Pons també ha destacat que “s’han dut a terme millores pel que fa als recursos humans, com ara la incorporació d’una animadora sociocultural, que ha permès fer canvis en les activitats que realitzen els residents, i també s’han introduït millores en els torns i els horaris de les treballadores”.


Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar