Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
27/01/2017
Moll substitueix Vicenç Tur, que va renunciar a l’acta de regidor el passat 22 de desembre
 

MINA MOLL PREN POSSESSIÓ COM A NOVA REGIDORA

Moll substitueix Vicenç Tur, que va renunciar a l’acta de regidor el passat 22 de desembre

Maó, 27 de gener de 2017

Guillermina Moll Dalmedo va prendre possessió ahir del càrrec de regidora a l’Ajuntament de Maó, en substitució de Vicenç Tur, que va renunciar a la seva acta de regidor el passat 22 de desembre.

Mina Moll assumirà, durant el pròxim Ple municipal de febrer, l’àrea de Fires i Mercats, i la seva entrada a l’equip de govern implicarà una reordenació de competències.

Héctor Pons passa a ser el portaveu municipal del PSOE i esdevé primer tinent d’Alcaldia. A més, Pons també s’encarregarà de l’àrea de Port i formarà part de la Junta de Govern Local, en substitució de Vicenç Tur.

Per la seva banda, Maria Membrive assumeix també les competències de Promoció Econòmica i Activitats (inclosos POIMA, Mercat des Claustre i Mercat des Peix), i Carlos Montes suma les competències de Formació a les d’Esports i Joventut.

Finalment, Biel Pons afegirà a les seves responsabilitats l’àrea de Participació Ciutadana, que fins ara portava Jordi Tutzó, i també assumirà Política Lingüística.

Podeu consultar totes les competències dels membres de la Corporació Municipal, fent clic aquí.

Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar