Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Agraïment a tots els que han fet possible el programa de Nadal de l’Ajuntament de Maó

Maó, 17 de gener de 2019

Estimats amics i amigues. Hem conclòs el llarg cicle festiu de Nadal, Cap d’Any i Reis, i hem sentit una gran satisfacció en veure que la pràctica totalitat de convocatòries s’han desenvolupat molt bé, amb bona resposta de públic i de participació. El fet que ja ens trobem en un nou cicle, el de Sant Antoni, no treu l’oportunitat d’agrair-vos la vostra cooperació.

El programa de Nadal que organitza l’Ajuntament de Maó és extens i contempla prop d’un centenar d’activitats. Algunes més complexes i altres més senzilles. El coordina i gestiona l’àrea de Cultura i Festes, però seria impossible tirar-lo endavant sense la implicació d’altres departaments i regidories de l’Ajuntament. Vagi per tots els treballadors municipals, les diferents brigades i la Policia Local el primer agraïment.

Dins el programa d’enguany, seguint una línia de feina que volem consolidar, hem d’agrair la participació de les Associacions de Veïns. Gràcies a ells aconseguim descentralitzar les activitats, donar vida als barris i atracar-nos també a més públics i nous entorns.

El conjunt d’activitats tenen un caràcter marcadament cultural, lúdic i social. Des de fa anys, el cicle de Nadal creix i es converteix en un temps que afavoreix les relacions entre les persones que formem la nostra comunitat, i especialment aquelles de caràcter intergeneracional, que són tan necessàries. Vull agrair-los a vostès, qui any rere any s’impliquen i fan possible unes festes de Nadal com les que hem viscut, aquesta dedicació.

Són tantes les persones i col·lectius que participen que es fa impossible fer menció a totes elles. A cadascun dels que hi heu col·laborat us vull traslladar, en nom de l’Ajuntament de Maó, un agraïment sincer i la voluntat de continuar sumant, amb l’esforç de tothom, en benefici de la nostra ciutat.

Héctor Pons, primer tinent d’Alcaldia de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Maó