Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Benestar Social i Família

Benestar Social i Família

La nostra missió és acompanyar a les persones facilitant-les l’accés als recursos del sistema de serveis socials, mitjançant un equip interdisciplinar que des de la proximitat i el compromís , actua per a que les persones puguin arribar a satisfer les seves necessitats personals i socials de manera autònoma afavorint així la seva integració social i el desenvolupament comunitari.

La nostra visió es arribar a construir uns serveis socials que siguin un instrument d’acompanyament i prevenció de situacions crítiques de les persones garantint el seu accés en condicions d’igualtat, que actuïn com un observatori de la realitat social del municipi, i que ofereixen respostes adequades mitjançant l’ús eficient dels recursos existents i la generació de nous.

 


Serveis:
 
 
Gestions i tràmits

Documentació adjuntaDocumentació adjunta      Gestió en líniaGestió en línia
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia