Buscar
     
 

Pagament de taxes i tributs

Pagament amb targeta: REBUTS I LIQUIDACIONS EN PERÍODE VOLUNTARI I DOCUMENTS DE PAGAMENT EN EXECUTIVA

Les qüestions relacionades amb els rebuts corresponents a tributs municipals i multes es resoldran a l’Oficina de Recaptació. Per procedir al seu pagament, us podeu dirigir a la citada Oficina o a qualsevol entitat col·laboradora. També els podeu abonar —si disposau de la carta de pagament— amb targeta de crèdit, mitjançant aquest enllaç

El servei de pagament per Internet us facilita el pagament d’alguns dels vostres impostos o multes, utilitzant —com a mitjà de pagament— una targeta de crèdit o dèbit VISA (registrada a Verified by Visa) o MASTERCARD, emesa per qualsevol entitat financera.

Per dur a terme el pagament, serà necessari que tingueu en poder vostre el document corresponent al pagament que voleu efectuar, atès que el sistema us demanarà la introducció d’un codi que hi apareix.

Totes les operacions necessàries per realitzar els pagaments resulten de total de confiança, ja que aquest sistema utilitza una connexió segura amb l’entitat bancària corresponent. 


 
 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar