Buscar
     
 

Servei d'atenció tributària


Prestació dels nostres serveis:

 

  • De forma presencial, a les dependències municipals del Servei d'Economia i Hisenda, ubicades al carrer Sant Roc, mitjançant cita prèvia.
  • Telefònicament, a través de l'operadora municipal, contactant amb l'Àrea d'Hisenda i Economia: 971.369800.
  • Mitjançant la presentació al Registre municipal de peticions, reclamacions, suggeriments, recursos o altres escrits (Oficina d'Atenció Ciutadana; plaça Constitució, núm. 1.
  • A través d'Internet: www.ajmao.org. Per a l'obtenció de documents, models d'instàncies, informació i programes d'ajuda, i càlcul anònim en alguns tributs. Recepció de correus elèctronics a: areaeconomica@ajmao.org.
  • Sol·licituds de domiciliacions bancàries, fins al 30 d'abril, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (plaça Constitució, núm. 1) i a l'empresa de recaptació al carrer se Ses Moreres, 13. Línia gratuïta: 900 101 442. Telèfon: 971 367605. Fax: 971 362570 

ENLLAÇ AMB EL CATÀLEG DE TRÀMITS DE TRIBUTS I RECAPTACIÓ
 
Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar