Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L'Ajuntament crea un espai participatiu a la seva web per rebre propostes d'acció pel Pla Local de Reactivació i Transformació Maó 2021-2027 (#Mao27)

L'Ajuntament de Maó ha creat un espai al portal de participació de la web www.ajmao.org, per rebre propostes d'acció pel Pla Local de Reactivació i Transformació Maó 2021-2027. D'aquesta manera, les persones interessades ja poden realitzar totes les seves aportacions a través d'un qüestionari.
La intenció d'aquest espai habilitat és dotar a la ciutadania d'una eina per fer arribar les propostes, accions, comentaris, prioritats, iniciatives... que pensin que poden tenir incidència sobre la realitat social i econòmica del municipi de Maó, amb l'objectiu de millorar-la.
A més, s’han habilitat, també, un canal de whatsapp (633 717 753) i de telegram (#Mao27), per rebre, també per aquestes vies, les aportacions de la ciutadania.
En definitiva, l'objectiu del Pla Local de Reactivació i Transformació Maó 2021-2027 és aconseguir una ciutat més sostenible, amable, innovadora i compromesa amb la creació d'empreses sòlides i innovadores, i amb la generació de llocs de feina de qualitat, que permetin un desenvolupament local socialment equilibrat i una millora permanent de la qualitat de vida de tota la ciutadania de Maó.
Així mateix, el Pla #Mao27 té la intenció reactivar i transformar l'economia del municipi, des d'una perspectiva transversal, que permeti una recuperació real, completa i inclusiva.
La planificació estratègica—concretada en un pla— és un instrument de governança local que millora el procés d'organització social i la presa de decisions. Serveix per identificar i impulsar els projectes estructurals de forma consensuada, internament (ajuntament) i externament (societat).
En el context actual, urgeix posar en marxa propostes destinades a pal·liar els efectes econòmics que la crisi sanitària de la COVID ha tingut sobre l'economia del municipi, així com establir estratègies consistents, globals i participades, que ens permetin crear les bases sòlides —en el marc dels fons europeus d'inversió NEXT GENERATION i HORITZÓ EUROPA— per transformar i reactivar la nostra economia.