Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L’Ajuntament impulsa una sèrie de millores a les instal·lacions del C.F. Sporting de Mahón, gràcies a una inversió de més de 100.000 euros

L’Ajuntament de Maó impulsa una sèrie de millores a les instal·lacions esportives del camp municipal de Bintaufa, mitjançant una inversió total de 100.700 euros.

Concretament, l’Ajuntament de Maó ha renovat la il·luminació del camp de gespa artificial, amb nous llums de tipus LED, que permeten una millora en l’eficiència de l’enllumenat, amb un gran estalvi del consum energètic. Cal assenyalar que, d’aquesta partida, està previst que el Consell Insular aporti 51.000 euros, en concepte d’Inversions Financerament Sostenibles. Així, l’Ajuntament de Maó aposta per seguir impulsant la transició ecològica i el consum d’energies netes.

Per altra banda, durant les pròximes setmanes també s’arranjarà un dels murs del camp de gespa natural, que havia caigut a causa del passat temporal. Aquesta actuació es durà a terme mitjançant una inversió de 17.416 euros.

Finalment, també s’ha d’afegir a aquestes actuacions la reparació de l’aljub que serveix per recollir aigua destinada al manteniment de les instal·lacions, i que s’ha arranjat a través d’una partida de 24.770 euros.Imatge