Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L'Ajuntament de Maó executarà la fase 3 de l'asfaltat de la Via Ronda el dissabte matí, dia 17 d'octubre

L'Ajuntament de Maó executarà la fase 3 de l'asfaltat de la Via Ronda aquest dissabte matí, dia 17 d'octubre.

FASE 3:

ASFALTAT ROTONDA DEL CARME

Afectacions al trànsit:

a) En aquest cas, la rotonda del Carme s'asfaltarà en dues parts. D'aquesta manera, els vehicles que arribin a l'esmentada rotonda, des del Cementiri, únicament podran seguir la seva marxa per l'Avinguda Francesc Femenías, fins a arribar a Abu Umar. No podran agafar la primera sortida pel carrer Màrius Verdaguer, direcció Sínia Morera, la tercera sortida per Borja Moll, ni la quarta sortida per Via Ronda.

b) En conseqüència, dissabte matí quedarà restringit l'accés a la rotonda del Carme des del carrer Marius Verdaguer, l'accés al carrer Francesc Femenías des d'Abu Umar i l'accés a la rotonda del Carme des de Borja Moll.

*En aquest cas, cal assenyalar que els clients del supermercat Eroski podran seguir accedint al seu aparcament.

Aquesta actuació, forma part del projecte de millora d'un tram de la Via Ronda de Maó, que va ser adjudicat a l'empresa Antonio Gomila S.A., per un pressupost de 303.551 euros (IVA inclòs).

Es tracta d'una obra del tot necessària que té l'objectiu de millorar la seguretat viària a la Via Ronda, la principal artèria de circulació de vehicles de Maó, que no s'ha asfaltat des de fa molts anys. Així mateix, aquesta actuació també ha servit per realitzar una millora imprescindible del drenatge a la zona d'Abu Umar, a través de les canalitzacions d'aigua instal·lades davall d'aquesta via i que també necessiten una millora urgent.


Imatge