Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

El curs escolar comença a Maó amb una inversió extraordinària de 35.000 euros per a reforçar el servei de neteja i desinfecció dels edificis públics

La neteja dels centres escolar es reforça amb 58 hores setmanals, que s'afegeixen al servei ordinari.

• Aquesta inversió inclou, també, un increment de la desinfecció del poliesportiu municipal i la Residència Geriàtrica Assistida.

Maó, 24 de setembre de 2020. Coincidint amb l'inici del curs escolar, l'Ajuntament de Maó ha invertit una partida extraordinària de 35.000 euros en el reforç del servei de neteja i desinfecció dels edificis públics, que inclou un increment de 58 hores setmanals d'aquest servei en els centres educatius municipals, a més d'un reforç en el servei de neteja del poliesportiu i la Residència Geriàtrica Assistida.

En aquest sentit, en el cas dels centres educatius, el reforç se centra en la neteja i desinfecció de banys i zones comuns, durant l'horari lectiu.

Per altra banda, també amb motiu de l'inici del nou curs escolar, el consistori ha dut a terme una sèrie d’actuacions en els patis i les zones d'entrada i sortida, tant dels centres d'educació primària, com dels centres d'educació infantil. L’objectiu d’aquestes accions és adequar aquests espais als plans de contingència que demanen les autoritats sanitàries, amb l'objectiu de prevenir contagis de la Covid-19.

Per la seva part, el regidor d'Educació i Joventut, Antoni Carrillos, ha explicat que el consistori "ha posat a disposició de la Conselleria d'Educació diferents locals i espais municipals, per si qualque escola o institut necessita utilitzar aquestes instal·lacions, per poder complir amb les ràtios i aforaments que exigeixen les autoritats.

En aquest sentit, Carrillos ha assenyalat que, en aquests moments, "el parc Rubió i el parc de Ses Vinyes de Maó, ja estan sent utilitzats pel CEIP de Mare de Déu de Gràcia".Imatge