Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L'Ajuntament escomet el pintat i la reparació dels paraments exteriors de les façanes de la Residència Geriàtrica Assistida de Maó

• El consistori ha invertit una partida de 39.895 euros en aquest projecte, que inclou, també, la neteja integral de les persianes

Maó, 23 de setembre de 2020. L'Ajuntament de Maó informa que s'han iniciat les feines de pintat de les façanes de la Residència Geriàtrica Assistida de Maó, que inclouen, també, la reparació dels paraments exteriors i la neteja integral de les persianes.

Es tracta d'una actuació molt necessària, que dóna continuïtat a les tasques de millora i reparació de les instal·lacions i del mobiliari públics. L'Ajuntament ha invertit una partida de 39.895 euros (IVA inclòs) en aquest projecte, que es va adjudicar a l'empresa Antonio Denclar Nieto, mitjançant concurs públic.

L'alcalde de Maó, Héctor Pons i el regidor de Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge, Enric Mas, han visitat aquestes obres, que es preveu que puguin estar enllestides dins un període aproximat d’entre un i dos mesos, en funció del transcurs de les condicions meteorològiques.


Imatge