Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

Magda Triay serà la protagonista de la sala d'exposicions de Sant Antoni, durant les properes setmanes, amb la seva obra "Món Vegetal"

A partir d'aquest divendres, dia 25 de setembre, la sala Sant Antoni acollirà l'exposició, “Món Vegetal”, que mostrarà la pintura i les creacions artesanes de Magda Triay, fins al pròxim 16 d'octubre.

Es podrà visitar els matins, d'11.00 a 13.00 h, i els capvespres, de 18.00 a 21.00 h.

Magda Triay s'ha dedicat durant molts d'anys a la restauració de mobles, i a l'artesania. Com a artesana s'ha dedicat a pintar mobles i objectes i a impartir tallers a través de l'Escola de Persones Adultes i d'altres associacions i entitats. És autodidacta.

La seva manera d'aprendre i d'evolucionar és a través de l'experimentació, seguint l'impuls creatiu. Com diu ella: "La creativitat és la força que mou la meva vida i em manté connectada al món". "La natura és la meva font d'inspiració".

El 2019 va publicar el seu primer llibre d'autora, "Sa Meva Menorca", on recull la seva col·lecció de paisatges a l'aquarel·la, pintats durant els últims deu anys. Magda Triay s'ha dedicat durant molts d'anys a impartir tallers de restauració i de pintura decorativa, i ara es dedica a pintar i a oferir tallers de pintura creativa pel seu compte, i també a través d'entitats culturals i socials.

Ja ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives, però aquest es pot considerar la seva presentació a Maó

EXPOSICIONS:

2020. Exposició de pintura i artesania amb llenyes de Menorca. Magda Triay i Pere Vinent. "Món Vegetal". Ca n'Àngel. ES Mercadal

2019. Exposició de pintura i artesania amb llenyes de Menorca. Magda Triay i Pere Vinent "Formes i colors". Ca n'Àngel. Es Mercadal

2019. Exposició de pintura i presentació del llibre d'autora "Sa Meva Menorca". Lloc de Binillubet. Es Mercadal. Castell de Sant Antoni. Fornells.

2019. Primer premi II Concurs d'Artesania Creativa de Menorca d'Entremans. Consell Insular.

2018. Col·lectiva Gran Migjornale. Es Migjorn Gran.

2018. Exposició Mans de Dona. Aquarel·les, acrílics i collage. Ca n'Angel. Es Mercadal.

2017. Participació exposició il·lustradors de Menorca Il·lustrada. Biblioteca Municipal de Maó.

2013. Exposició individual itinerant "Recorregut Vital". Pintura, dibuixos i aquarel·les. Ca n'Àngel d'Es Mercadal. Local ACR des Migjorn Gran i Local Social de Fornells.

2009-19. Col·lectives Vesprades d'Art des Mercadal i altres exposicions amb l'associació PUNTART

2009. Exposició de pintura i aquarel·les Josep Ramos i Magdalena Triay a La Quadra- Sta. Maria de Palautordera. Barcelona.


Imatge