Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

L'Ajuntament de Maó crea un grup de treball, amb representació de tots els partits polítics del consistori, a proposta del Grup Municipal del Partit Popular, per fer un seguiment de la situació econòmica de la ciutat

D’ençà de la declaració de l’estat d’alarma, s’han realitzat juntes de portaveus setmanals, on l’equip del govern ha informat als partits de l’oposició sobre les mesures que ha anat adoptant l’Ajuntament

L'Ajuntament de Maó ha creat un grup de treball, format per representants de tots els grups municipals amb representació al consistori --PSOE, Ara Maó, PP i Ciudadanos-- amb l'objectiu de fer un seguiment de la situació econòmica de la ciutat i consensuar possibles mesures a incorporar al Pla de Xoc de l’Ajuntament per pal·liar els efectes del Covid-19.

D’ençà de la declaració de l’estat d’alarma, s’han realitzat juntes de portaveus setmanals, on l’equip del govern ha informat als partits de l’oposició sobre les mesures que va duent a terme l’Ajuntament.

Arrel d’aquestes reunions, el Partit Popular va demanar la creació d’aquest grup de treball, a la qual es va adherir Ciudadanos. Per la seva part, els dos grups que formen l’equip de govern municipal van acceptar la proposta, entenent que la possibilitat de consensuar mesures redunda, en definitiva, en benefici de Maó.

Així, aquesta setmana s'ha realitzat la primera reunió d'aquest grup de treball, de forma telemàtica, i on han assistit Agueda Reynés, Mateu Ainsa i Basili Ferrer del PP, Marisa Pons de C’s, Mª José Camps i Carme Seguí del PSOE així com Laia Obrador i Manuel Lora per Ara Maó, per consensuar noves iniciatives que es podrien incorporar al Pla de Xoc de l’Ajuntament. Està previst que el grup de treball es pugui reunir amb una periodicitat setmanal.

Per altra banda, respecte a les mesures del Pla de Xoc, cal destacar que, des de principi de setmana, l’Ajuntament ja ha començat a fer efectiu el pagament de les ajudes als establiments no essencials, afectats directament per l'estat d'alarma.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia