Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Torna el cicle de s'Àvia Corema!

Ja passades les festes de Carnaval, s’inicia el cicle de Quaresma. L’Ajuntament de Maó, amb la creació —l’any 2004— de la figura gegant de s’Àvia Corema, va voler recuperar un costum que havia quedat circumscrit als àmbits escolars.

Enguany, per tant, farà 16 anys que surt s’Àvia Corema. I sempre ha tingut una molt bona acceptació per part de petits i més grans. Així, cada dissabte, a les 12.00 h, la geganta surt de l’Ajuntament i arriba a una plaça del poble, on, per votació popular, perd un dels set peus. L’acompanyen la seva ajudanta, la Colla de Geganters de Maó i la Xaranga de la Banda de Música de Maó.

Aquest és el calendari de sortides previstes:

29 de febrer. 1r peu; carrer de ses Moreres
Recorregut: pl. Constitució, c/ de Sant Roc, pl. Bastió, c/ Bastió, c/ de ses Moreres (activitat), costa de sa plaça i plaça Constitució.

7 de març. 2n peu; plaça Bastió
Recorregut: pl. Constitució, carrer de Sant Roc, plaça Bastió (activitat devora el brollador), c/ Bastió, costa de sa Plaça, pl. Constitució.

14 de març. 3r peu; pati del Claustre del Carme
Recorregut: pl. Constitució, carrer Nou, s’Arravaleta, c/ del Carme, Mercat, pati del Claustre, pl. Carme, s’Arravaleta, carrer Nou i pl. Constitució.

21 de març. 4t peu; plaça Colón
Recorregut: pl. Constitució, carrer Nou, plaça Reial, c/ de l’Àngel, plaça Colón (activitat), costa de sa Plaça i pl. Constitució.

28 de març. 5è peu; plaça del Carme
Recorregut: pl. Constitució, carrer Nou, s’Arravaleta, plaça del Carme (activitat), plaça d’Espanya, Portal de Mar i pl. Constitució

4 d’abril. 6è peu; Residència Geriàtrica – Residència d’Ancians
Recorregut: pl. Constitució, costa de sa Plaça, c/ de ses Moreres, es Cós de Gràcia, pati del Geriàtric (activitat), es Cós de Gràcia, c/ de Sant Jordi, costa de sa Plaça i pl. Constitució.

8 d’abril. Festa final a la plaça de la Conquesta (aquesta sortida es fa el capvespre)
Recorregut: pl. Constitució, C/ de Sant Roc, c/ plaça Bastió, c/ Bastió, costa de sa Plaça, pl. Colón, c/ de l’Àngel, plaça Reial, carrer Nou, pl. Constitució i plaça Conquesta


Imatge