Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

Imatge
14/02/2020
L’Ajuntament anima les diferents entitats esportives del municipi a implicar-se en aquesta iniciativa, que pretén reconèixer els esportistes locals
 

L’Ajuntament de Maó amplia fins al 28 de febrer el termini de presentació de candidatures per optar a l’homenatge als millors esportistes locals

L’Ajuntament de Maó ha ampliat fins al 28 de febrer el termini de presentació de candidatures per poder optar al reconeixement que rendeix cada any la institució als esportistes més destacats del municipi.

Sota la denominació comuna d’esportistes destacats de l’any, L’Ajuntament concedeix els següents reconeixements:

• A la Millor Esportista Femenina
• Al Millor Equip Femení
• Al Millor Esportista Masculí
• Al Millor Equip Masculí
• Al Mèrit Esportiu (esportistes en actiu o per tota la seva trajectòria)

Així, poden accedir a la nominació com a Millor Esportista Local no Professional tots els esportistes menors de 25 anys, masculins i femenins, natius o residents a Maó, o esportistes no residents que competeixin amb un club de la localitat.

A dia d’avui, ja s’han presentat un total de 38 candidatures; i, amb aquesta ampliació del termini, el consistori pretén superar les 50. Per això, l’Àrea d’Esports ha animat les diferents entitats esportives del municipi a implicar-se en aquesta iniciativa, que pretén reconèixer els esportistes locals.

En aquest sentit, l’Ajuntament, com a institució més propera a la ciutadania, vol seguir donant suport a l’esport base, amb un acte de relleu i que permeti donar visibilitat al nostre jovent més brillant, en les seves diferents disciplines.

El consistori està plenament convençut que, entre els models a seguir pel jovent maonès en la societat actual, té un paper rellevant, sens dubte, el món de l’esport, en general; i així ho pretén destacar.

Per fer-ho, la institució ha dissenyat un model de bases, amb l’objectiu de posar en valor l’esforç i la dedicació que aporta la nostra gent jove al món de l’esport maonès.


Imatge