Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

Imatge
13/02/2020
Enguany, com a novetat en el concurs de disfresses, es lliurarà un nou premi: el de Parelles o Famílies, que s’afegeix als de Comparses i Carrosses
 

Ja podeu consultar el programa d’activitats del Carnaval 2020 de Maó!

L’Ajuntament de Maó ja ho té tot a punt per a la celebració de l’extens programa d’activitats que es durà a terme amb motiu de la celebració del Carnaval 2020 al municipi, que comptarà amb moltes i molt diverses activitats destinades a satisfer les demandes de tots els públics.

DIJOUS JARDER

Com és tradició, el dijous es dedica als infants i joves, amb la tradicional rueta infantil del matí. Aquest any, la principal novetat és que la rueta i desfilada infantil se celebrarà a s’Esplanada (i no a la plaça Constitució, com s’havia fet els darrers anys). L’Ajuntament ha decidit fer aquest canvi d’ubicació a petició dels diferents centres educatius, amb l’objectiu de disposar d’un espai més gran. S’espera una participació superior a 2000 fillets i filletes.

Una altra novetat important és que, en compliment d’un suggeriment del Consell d’Infància, totes les escoles participants faran les seves creacions amb un tema comú: l’emergència climàtica. D’altra banda, per animar aquesta festa comptarem amb Malu Morro i la música de Kike Sastre.

El capvespre, el ball infantil i el concurs de disfresses es duran a terme a l’envelat que es muntarà a s’Esplanada, com l’any passat. El ball començarà una mica abans, a les 17.00 h, perquè pugui acabar a les 19.00 h. Serà amenitzat pel DJ Toni Motos. Quan acabi, es lliuraran el premis a les millors disfresses.

DIVENDRES

La principal activitat del divendres serà la trobada oberta de balls en línia, que tindrà lloc a l’envelat de s’Esplanada, entre les 19.00 i les 21.00 hores.

DISSABTE

Respecte a les activitats del dissabte, es mantindrà la programació dels darrers anys, amb la ja tradicional rua de Carnaval –concurs de Carrosses, Comparses i Famílies– i el ball.

La rua començarà a les 18.30 h, des de s’Esplanada, i acabarà a la plaça de la Constitució, després de fer el recorregut següent: pl. de s’Esplanada, ses Moreres, costa de sa Plaça, pl. de la Constitució, carrer de Sant Roc, s’Arraval, c/ des Forn, sa Rovellada de Dalt, ses Moreres, costa de sa Plaça i plaça de la Constitució.

Enguany, com a novetat en el concurs de disfresses, es lliurarà un nou premi: el de Parelles o Famílies, que s’afegeix als de Comparses i Carrosses. En total, es lliuraran 1.900 euros en premis. Les persones o grups es poden inscriure fins al dia 18 de febrer, al Servei Municipal de Cultura. El lliurament de premis es farà a la plaça de la Constitució, quan acabi la rua.

El ball del dissabte, que serà animat pel DJ Kike, començarà aproximadament a les 21.30 h, a la plaça de la Constitució, i es perllongarà fins a les 0.00 h.

DARRER DIMARTS

El dimarts es celebrarà la vetla d’en Camestortes, que tindrà lloc a l’Ajuntament, entre les 19.00 i 19.30 h. Posteriorment, el seguici fúnebre es dirigirà al Teatre Principal, on el notari llegirà les darreres voluntats del difunt.

A més, se sortejaran les herències del finat entre les persones presents. Enguany, amb l’objectiu d’animar la gent a disfressar-se, es prioritzarà, a l’hora del lliurament de premis, les persones que compareguin disfressades per donar el condol a la família d’en Camestortes i a les autoritats, dalt l’escenari del Teatre.

Per als actes del darrer dimarts, podrem comptar amb la inestimable col·laboració de l’Orfeó Maonès i de més de 20 establiments de tot Maó. L’acte acabarà amb la salutació de s’Àvia Corema.


Imatge