Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
07/02/2020
L’obra de l’artista maonès H Moyano (Antonio Moyano) s’ha inaugurat aquest divendres, a la Sala Sant Antoni - Sa Nostra, on es podrà visitar fins al 29 de febrer
 

Inauguració de l’exposició “‘Body, Mind & Soul’. De la figuració a la neo-abstracció”

Aquest divendres, 7 de febrer, s’ha inaugurat la exposició “‘Body, Mind & Soul’. De la figuració a la neo-abstracció”, obra de l’artista maonès H Moyano (Antonio Moyano), a la Sala Sant Antoni – Sa Nostra, on es podrà visitar fins al 29 de febrer.

L’horari d’obertura és de 10.00 a 13.00 h i de 18.00 a 21.00 h, de dilluns a divendres; els dissabtes, de 10.00 a 13.00 h.

Antonio Moyano (Maó, 1976) és un artista contemporani i multidisciplinari que va començar els seus estudis a l’Escola d'Arts i Oficis de Maó. Actualment, és llicenciat en Belles Arts per la UB i Cap a la UPC, a Barcelona. A més, Moyano va començar a pintar de ben petit i va treballar diferents tècniques, de forma continuada, des de l'adolescència.

Així mateix, aquest artista ha exposat els seus treballs amb èxit a ciutats com Nova York (Estats Units), Nova Delhi (Índia), Singapur (Àsia), Seül (Corea), Berlín (Alemanya) Londres (Regne Unit), Pittsburgh (EUA), Montevideo (Uruguai), Roma, Barcelona, Madrid o Sabadell, entre moltes altres. A dia d’avui, viu i treballa a Maó, Barcelona i Nova York. La influència d'Internet és important, també, en la seva evolució.

L’acte de presentació de l’exposició ha comptat amb la participació de l’alcalde de Maó, Héctor Pons, i la tinenta d’Alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola.


Imatge 

 
 
 


 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia