Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Millores d’il·luminació al Club Hípic Bintaufa

L’Ajuntament de Maó col·loca llums led a les pistes centrals, per optimitzar la visió en aquest espai d’ús

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Maó ha realitzat treballs de millora de la il·luminació al Club Hípic Bintaufa, gestionat per l’entitat Grup de Cavallers de Maó. Aquesta instal·lació municipal compta, des de fa uns dies, amb una millor il·luminació a les pistes centrals, després que una empresa especialitzada canviés els punts de llum antics per altres de tipus led.

El canvi citat ajudarà a evitar ombres i punts sense llum, que dificultaven l’execució dels exercicis eqüestres, i permetrà, a la vegada, que tant els àrbitres com els genets puguin tenir una millor visió al seu espai d’ús habitual.

La nova il·luminació ha suposat una inversió total de 10.423,90 euros i forma part de les múltiples millores que va incorporant l’àrea d’Esports de cara a optimitzar les condicions de les instal·lacions esportives del terme municipal.


Imatge 

 


 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia