Buscar
     
 

Sant Climent

Sant ClimentEl poble de Sant Climent s’urbanitza el 1817 sobre terrenys de l’antiga garriga de Mussuptà. En realitat, aquesta data tan recent és la de l’intent d’agrupar de forma estructurada una població dispersa existent, ja que la zona de Sant Climent ha estat molt poblada des d’època antiga. L’actual església, construïda el 1889, va substituir-ne una d’anterior, del segle XVII, i ocupa un lloc centralitzador al poble. Sant Climent tenia un cós per a les corregudes i des de 1905 compta amb cementiri propi.


El tercer cap de setmana d'agost, és quan Sant Climent es vesteix de gal·la per festejar la seva festa patronal. En aquesta data es donen cita en la població veïns de tot el municipi per celebrar, amb els seus paisans, la festa gran de Sant Climent; encara que els autèntics protagonistes de la festa són els cavalls i els seus caixers.

Web de Sant Climent
 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar