Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
 

Sr. Héctor Pons Riudavets

foto alcalde

Maonesos, maoneses i visitants,


Us don la benvinguda al web de l'Ajuntament de Maó. Un espai per conèixer la nostra activitat, per participar activament a la vida pública, per fer més àgils els vostres tràmits i per donar a conèixer a tot el món el potencial i la riquesa del nostre municipi.


Internet ens dona l'oportunitat d'estar en contacte de forma permanent. Aprofit, per tant, aquest espai per recomanar-vos que seguiu el nostre Ajuntament a les xarxes socials. Així mateix, també les podeu fer servir com a mitjà de contacte amb la institució que tenc l'honor de presidir.


Totes les persones que ens vulguin visitar han de saber que Maó les rebrà amb els braços oberts. A més, el port de Maó és l'epicentre de la història de Menorca i el seu patrimoni és tan ric com la cultura que ens han deixat segles i segles de dominacions i d'intercanvis.


Visitau la nostra ciutat i només pensareu en el moment de tornar-hi!

 


 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia