Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
29/05/2019
Amb l’acord, l’empresa es compromet a aportar material destinat a minimitzar les despeses derivades del funcionament del Principal.
 

L’empresa J. Estrada C.B renova la seva condició de benefactor del Teatre Principal de Maó

Amb l’acord, l’empresa es compromet a aportar material destinat a minimitzar les despeses derivades del funcionament del Principal.

Maó, 29 de maig de 2019

El passat 7 de maig, l’alcaldessa de Maó i presidenta de la Fundació del Teatre Principal de Maó, Conxa Juanola, i Joan Estrada, representant de l’empresa J. Estrada C.B, van renovar el seu conveni de col·laboració.

L’acte també va comptar amb la presència del primer tinent d’Alcaldia de Cultura, Héctor Pons, i de la gerent del Teatre Principal, Àngela Vallés.

Amb la signatura d’aquest acord, l’empresa es compromet a aportar material destinat a minimitzar les despeses derivades del funcionament del Principal.

D’aquesta manera, J. Estrada C.B renova la seva condició de benefactor del Teatre Principal de Maó i demostra la seva voluntat de formar part del col·lectiu d’empreses i entitats que estalonen l’activitat del Principal.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia