Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
05/04/2019
L'exposició ha estat coorganitzada per l'Ajuntament de Maó i s'emmarca en el programa de les II Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus,
 

La Sala de Cultura Sa Nostra acull l'exposició 'L'antropologia dels sentiments', de la fotògrafa Isabel Muñoz

L'exposició ha estat coorganitzada per l'Ajuntament de Maó i s'emmarca en el programa de les II Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus.

Maó, 5 d'abril de 2019

Aquest matí s'ha presentat l'exposició fotogràfica 'L'antropologia dels sentiments', de la fotògrafa Isabel Muñoz, que es podrà veure a la Sala de Cultura Sa Nostra de Maó del 5 al 25 d'abril, en el marc de les II Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus.

La presentació ha comptat amb la presència del primer tinent d'Alcaldia de Cultura, Héctor Pons, de la directora de les Trobades Camus, Sandra Maunac, i de la mateixa fotògrafa.

Héctor Pons ha assegurat que "és un privilegi poder tenir una exposició d'aquest nivell a la nostra ciutat", i ha explicat que l'Ajuntament de Maó col·labora, un any més, amb el Consell Insular de Menorca, l'Ajuntament de Sant Lluís i els organitzadors de les Trobades Camus "per poder dur a Maó a artistes de primer nivell com Isabel Muñoz".

'L'antropologia dels sentiments', una representació del cos humà

Isabel Muñoz és Premi Nacional de Fotografia 2016, i presenta la seva obra a Menorca per primera vegada, mitjançant una selecció de les fotografies més representatives de la seva producció actual.

L'exposició L'antropologia dels sentiments ha estat comissariada per Audrey Hoareau i François Cheval, cofundadors de The Red Eye, i a través de vint fotografies ens permet viatjar per diferents cultures i religions, i ens mostra la relació entre el cos humà i l'espiritualitat.

Durant la presentació, Isabel Muñoz ha explicat que "l'exposició és un recorregut per l'ésser humà, i es pregunta d'on venim, on anem i què deixarem", i ha afegit que "és un recorregut per molts països, molts éssers humans i per molts anys de passió i una vida com a fotògrafa".Imatge