Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
05/04/2019
El trànsit procedent de l’avinguda de Francesc Femenías, sentit ascendent, es desviarà a l’altura de la rotonda del CEIP Mare de Déu del Carme cap al carrer de Francesc de Borja Moll.
 

El trànsit a la Via Ronda es veurà afectat a partir de dilluns amb motiu de les obres d’urbanització de la zona de Dalt es Cós

Maó, 5 d'abril de 2019

Amb motiu de les obres que s’estan duent a terme a la zona de la rotonda del cementeri, el trànsit de la Via Ronda (avinguda de Francesc Femenías) es veurà afectat a partir de les 9.30 h del pròxim dilluns 8 d’abril, i és previst que l'afectació pugui durar unes tres setmanes.

Durant aquest període el trànsit procedent de la Via Ronda, sentit ascendent, es desviarà a l’altura de la rotonda del CEIP Mare de Déu del Carme cap al carrer de Francesc de Borja Moll, i els vehicles es podran reincorporar a la Via Ronda pel nou vial obert amb la prolongació del carrer de Febrer i Cardona.

La circulació per la Via Ronda en sentit descendent (direcció Es Castell) no es veurà afectada.

Els veïns de l’entorn de la Via Ronda podran accedir a la zona acotada, tot i que s'hauran de desviar obligatòriament pel carrer de Roca i Vinent.

Urbanització de la zona de Dalt es Cós

El projecte d’urbanització d’aquesta àrea inclou la creació d'una gran zona verda que quedarà delimitada per la prolongació del carrer Febrer i Cardona, el Camí d’en Guixó, Via Ronda (avinguda de Francesc Femenías) i l’escola Maria Lluïsa Serra, i connectarà amb la zona verda de Sínia Costabella.

També implicarà la creació d'un nou aparcament de 120 places, així com la prolongació del carrer Febrer i Cardona fins a l’avinguda Francesc Femenías i la urbanització fins al carrer Roca i Vinent, mitjançant la qual es dotarà de serveis aquesta zona.

Imatge