Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
15/03/2019
La cursa tindrà lloc el pròxim 7 d’abril i la recaptació es destinarà a la lluita contra el càncer.
 

Es presenta la Cursa contra el Càncer ‘AECC Menorca en Marxa - Cursa Corre Mô’

La cursa tindrà lloc el pròxim 7 d’abril i la recaptació es destinarà a la lluita contra el càncer.

Hi haurà un servei d'autobús gratuït d'anada i tornada des de totes les poblacions de l'illa.

Maó, 15 de març de 2019

Aquest matí, s’ha presentat la Cursa contra el Càncer ‘AECC Menorca en Marxa - Cursa Corre Mô’, organitzada de manera conjunta per l’Ajuntament de Maó i l’Associació Espanyola contra el Càncer.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Maó, Carlos Montes; el president de l’AECC Balears, Javier Cortés; el director d’àrea de CaixaBank Menorca, Juan Antonio Tudurí; el president de l’AECC Ciutadella, Àngel Julián; i el president de l’AECC Maó, Josep Pons.

Javier Cortés ha iniciat la seva intervenció donant les gràcies a tots els que han fet possible “aquest gran esdeveniment de solidaritat, salut i esport”, i ha vogut agrair de manera especial el recolzament i la generositat de l’Ajuntament de Maó per “cedir una iniciativa històrica com el Corre Mô”.

Cortés també ha explicat que la recaptació de la cursa es destinarà a l’educació en salut i la prevenció del càncer, així com a donar suport a la recerca, i ha assenyalat que un dels objectius als quals vol contribuir l’AECC és a assolir el 70% de curabilitat del càncer l’any 2035.

Per la seva banda, Carlos Montes ha explicat que enguany el Corre Mô arriba a la quarta edició i, com cada any, tindrà lloc en el marc de la celebració del Dia Internacional de l’Esport. El tinent d’Alcaldia també ha recordat que durant aquests quatre anys “sempre hem donat al Corre Mô una vessant social i de suport a unes entitats que nosaltres entenem que vertebren la societat menorquina”, i ha finalitzat agraint la valuosa feina que fa l’AECC.

Recorregut

La cursa tindrà lloc el pròxim 7 d’abril, amb sortida i arribada a la plaça de s’Esplanada de Maó, i transcorrerà per un circuit totalment urbà.

Modalitats

Cursa Open 10
10 km - 10.00 h
2 voltes al circuit

Cursa Open 5
5 km – 10.00 h
1 volta al circuit

Cursa/Passejada popular
4 km – 12.00 h
1 volta al circuit de caràcter no competitiu

Preus d’inscripció

- 10 € per a la cursa Open de 10 Km + lloguer del xip (1€), si procedeix

- 7 € per a la cursa Open de 5 km + loguer del xip (1€), si procedeix

- 5 € pera la caminada popular de 4 km

Menors de 12 anys i persones amb diversitat funcional, inscripción gratuita

Tots els participants rebran una bossa de corredor amb una camiseta i medalla Finisher per a tots els que finalitzin el recorregut.

Per a més informació i inscrpcions online feu clic aquí.Imatge