Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Comunicat en relació a la regulació del nucli de Talatí de Baix

Maó, 14 de març de 2019

L’Ajuntament de Maó vol fer els següents aclariments en relació a les declaracions realitzades a la premsa per part de l’Associació de Propietaris de Talatí de Baix, referents al procés de regularització del nucli de Talatí de Baix:

- La tramitació del Pla especial d’ordenació de la parcel·lació d’horts d’esplai de Talatí de Baix es va iniciar l’any 2010, i des de llavors des del consistori s’ha fet feina amb els propietaris per tal d’assegurar que aquest pla s’ajusti a les especificacions del marc legal vigent.

- Des de l’inici de l’actual mandat, l’any 2015, aquest equip de govern s’ha reunit un total de nou vegades amb l’Associació de Propietaris de Talatí de Baix, reunions en les quals se’ls han comunicat les diferents deficiències que havien d’esmenar per a l’aprovació del Pla especial. Aquestes reunions han comptat amb l’assistència de tècnics de totes dues parts.

- Així mateix, al llarg de l’actual mandat, s’ha mantingut un intercanvi d’informació per diverses vies amb els interessats per tal d’aclarir qualsevol qüestió.

- Tot això, demostra la voluntat de l’actual equip de govern de resoldre al més prest possible la situació legal d’aquest nucli.

- Finalment, cal recordar que la tramitació d’aquest expedient respon a la necessitat de resoldre una situació creada a partir d’una parcel·lació irregular, que ha obligat l’Ajuntament a destinar recursos públics a donar un encaix legal a una actuació no conforme a la llei.


Imatge