Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
11/01/2019
L’acte de cloenda ha comptat amb la participació de l’alcaldessa, Conxa Juanola, i del regidor de Formació, Carlos Montes, i l’assistència de la resta de membres de l’equip de govern implicats en el desenvolupament de la citada iniciativa.
 

Finalitzen els projectes Abatzer i Arbocer de millora de l'ocupabilitat de persones treballadores desocupades de més edat, de la convocatòria SOIB Visibles 2018

Maó, 11 de gener de 2019

Aquest matí ha tingut lloc, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Maó, l’acte de clausura dels projectes ABATZER i ARBOCER, per a l’ocupabilitat de persones desocupades de més edat, que corresponen a la primera fase de la convocatòria SOIB VISIBLES 2018.

L’acte ha comptat amb la participació de l’alcaldessa, Conxa Juanola, i del regidor de Formació, Carlos Montes, i l’assistència de la resta de membres de l’equip de govern implicats en el desenvolupament de la citada iniciativa.

Els projectes ABATZER i ARBOCER van començar el passat 13 de juliol de 2018 i finalitzen demà, sis mesos després. Ha comptat amb la participació de 20 treballadors i treballadores, que han realitzat obres o prestat serveis d'interès general i social a diferents centres municipals, mitjançant un contracte de treball d'interès social, i amb el suport, durant tot el projecte, d’una oficial de logística i la tutorització del personal municipal expert en cada matèria.

Aquestes actuacions compten amb la participació del SOIB i són finançades pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social amb l’import total de 214.640,40 €.

En aquest acte també s’han resumit les dades de les quatre convocatòries del programa SOIB VISIBLES, iniciades el 2015. Es destaquen els 6 projectes executats i els 77 llocs de treball subvencionats, que amb la suma de l’aportació municipal, resulten en una inversió per lloc de treball de 12.000,00 €.

La proporció de dones/homes contractats ha estat de 31/49 i les edats mitjanes a l’inici dels projectes ha estat de 52/55 anys.


Imatge