Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
09/01/2019
Dilluns vinent, 14 de gener, tindrà lloc un acte públic de l’equip de govern municipal, obert a la participació de tota la ciutadania, que servirà per presentar els pressupostos de l'Ajuntament per a l'any 2019, així com les prioritats per a la recta final de l'actual mandat.

 

Compareixença pública de l'equip de govern: pressupostos i prioritats per al 2019

Maó, 9 de gener de 2019

Dilluns vinent, 14 de gener, a les 19 hores, tindrà lloc un acte públic que comptarà amb la participació de tot l’equip de govern municipal, i que servirà per presentar els pressupostos de l'Ajuntament per al 2019, així com les prioritats per a la recta final de l'actual mandat.

Conxa Juanola ha assenyalat que “aquesta compareixença és un exercici de transparència i participació”, i ha recordat que s’ha fet cada any, durant aquest mandat, després de l’aprovació inicial dels pressupostos en el Ple municipal.

Acte obert a la participació de la ciutadania

La presentació tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, i estarà oberta a la participació de tota la ciutadania, mitjançant un torn obert de preguntes i intervencions.

A més, s’ha habilitat una adreça de correu electrònic (participacio@ajmao.org), a través de la qual les persones que ho vulguin poden fer arribar les seves preguntes o comentaris a l’equip de govern, que les respondrà durant l'acte.


Imatge