Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
11/09/2018
Amb l’acord, el consistori es compromet a aportar 1.125.000 euros, que serviran per finançar les despeses de fins a un màxim de 28 aules.
 

L’Ajuntament i la Cooperativa d’Escoles Infantils de Maó renoven el seu conveni de col·laboració

Amb l’acord, el consistori es compromet a aportar 1.125.000 euros, que serviran per finançar les despeses de fins a un màxim de 28 aules.

Maó, 11 de setembre de 2018

L’alcaldessa Conxa Juanola i la presidenta del Consell Rector de la Cooperativa d’Escoles Infantils de Maó, Bàrbara Llobera, van renovar, la setmana passada, el conveni de col·laboració per a la prestació de l’activitat docent a les escoles de la xarxa pública d’educació infantil de Maó per al curs 2018-2019.

L’acte de signatura també va comptar amb la presència de la regidora d’Educació, Laia Obrador, la gerent de la Cooperativa, Vanessa Camps, la directora de l’EI Fort de l’Eau, Asun Pardina, i la directora de l’EI Es Passerells, Beni Payeras.

L’educació de 0 a 3 anys, una prioritat

Laia Obrador ha recordat que “des de l’inici del mandat, l’etapa educativa de 0 a 3 anys ha estat una de les prioritats de l’actual equip de govern, ja que som conscients de la seva transcendència”, i ha explicat que “amb aquest conveni, l’Ajuntament assumeix les tasques de gestió i administració que li pertoquen, per tal que la Cooperativa es pugui centrar en les tasques educatives, una feina que duen a terme amb excel·lència”.

En virtut de l’acord, el consistori aportarà 1.125.000 euros durant el curs 2018-2019, que serviran per finançar les despeses de servei de fins a un màxim de 28 aules.

A més, l’Ajuntament organitzarà i coordinarà el procés de preinscripció i també es farà càrrec del cobrament de les matrícules i les quotes, així com dels costos de neteja, manteniment i subministraments.

La xarxa municipal d’escoles infantils està formada per un total de cinc centres:

- EI Cap de Creus
- EI Es Busquerets
- EI Es Passerells
- EI Fort de l’Eau
- EI Sant Climent


Imatge