Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
01/08/2018
L’alumnat treballador del projecte 'Principal de Guàrdia' va visitar les instal·lacions de Quesería Menorquina, on van poder gaudir d’una visita guiada.
 

L’alumnat treballador del projecte mixt d’ocupació i formació 'Principal de Guàrdia' realitza una visita guiada a Quesería Menorquina

Maó, 1 d'agost de 2018

El passat 19 de juliol, l’alumnat treballador del projecte mixt d’ocupació i formació en activitats de gestió administrativa 'Principal de Guàrdia', emmarcat en la convocatòria del programa SOIB JOVE – Formació i Ocupació, va visitar les instal·lacions de Quesería Menorquina, on van poder gaudir d’una visita guiada a càrrec de José María Gelabert, administratiu adjunt a la producció, i Manuel Vecilla, responsable de producció.

La finalitat de la visita, a més de conèixer de primera mà la trajectòria de gairebé 90 anys d’història de l’emblemàtica indústria menorquina de formatge fus, era fer un recorregut entre els diversos departaments per entendre com es realitza la gestió d’estocs i inventari, l’aprovisionament de matèries primeres, els mètodes d’envasat, el control de la qualitat i la gestió administrativa, a més d’altres conceptes que són tractats en la part formativa del projecte.

El tinent d’alcaldia d’Esports, Joventut i Formació, Carlos Montes, així com el director del projecte, Eugenio Ayuso, la docent Carme Garcia i tot l’alumnat treballador agraeixen a la direcció i al responsable de producció de Quesería Menorquina l’amable gest, interès i dedicació a tot el grup durant la visita.

'Principal de Guàridia', projecte d’ocupació i formació

'Principal de Guàrdia' és un projecte d’ocupació i formació executat per l’Ajuntament de Maó, i finançat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), amb la participació del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE). El jovent que hi participa rep una formació d’activitats de gestió administrativa, alhora que realitzen la part laboral del projecte a les diferents àrees municipals.


Imatge