Buscar
     
 

Animals de companyia

Perquè tots volem una ciutat neta, amb la col·laboració de tots hem d’educar els propietaris d’animals en el respecte necessari que permeti la convivència ciutadana, sense molestar-nos mutuament.

Les actuacions realitzades amb aquesta finalitat són les següents:

 

1. Nova Ordenança municipal de tinença d’animals de companyia.
2. Campanya de conscienciació. Hem enviat a tots els propietaris de cans una carta personalitzada respecte a la nova ordenança, perquè estiguin informats de la relació d’infraestructures i sancions.
3. Col·locació a diferents carrers del nostre terme municipal de papereres específiques per a defecacions de cans.
4. Campanya conscienciació. Col·locació de banderoles a diferents carrers del nostre municipi amb l’anunci: FEU-NE ÚS.
5. Tríptic. Hem enviat el tríptic a tots els propietaris de cans, AVV, comerços, clíniques veterinàries, botigues de venda d’animals i al ciutadà. en general, i a diferents àrees de l’ajuntament, perquè puguin estar informats de les infraestructures i sancions contemplades per l’ordenança.
6. 20.000 bosses. Hem posat 20.000 bosses per a la recollida d’excrements de cansa disposició a tots els propietaris d’animals de companyia. Els podran obtenir a les dependències municipals, clíniques veterinàries i botigues de venda d’animals.

 
 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar